توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم
سرخط خبرها

با حضور رییس جمهور، پروژه آبرسانی به ۱۷۴ روستای خوزستان افتتاح شد

  • کد خبر: ۱۶۰۹۳۳
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۵
با حضور رییس جمهور، پروژه آبرسانی به ۱۷۴ روستای خوزستان افتتاح شد
رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های دور دوم سفر‌های استانی دولت مردمی به خوزستان، پروژه آبرسانی به ۱۷۴ روستای این استان را به صورت رسمی افتتاح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های دور دوم سفر‌های استانی دولت مردمی به خوزستان، پروژه آبرسانی به ۱۷۴ روستای این استان را به صورت رسمی افتتاح کرد.

تعداد کل روستا‌های مشمول این طرح در سراسر کشور ۷۱۳۸ روستا است که از این تعداد ۷۶۶ روستا مربوط به استان خوزستان می‌شود.

طرح جهاد آبرسانی تاکنون در ۴۵۱ روستای کل کشور در مدار بهره‌برداری قرار گرفته که از این میان ۱۷۴ روستا مربوط به استان خوزستان می‌شود.

در قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، ۶۴۰ روستا از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی در شمول اجرای این طرح قرار گرفته که این ۱۷۴  روستا بخشی از این ۶۴۰ روستا هستند.

تاکنون مشکل آب شرب ۱۷۵۳ روستا در استان خوزستان به صورت کامل برطرف شده است.

همچنین تصفیه‌خانه اضطراری آب شرب شوشتر با ظرفیت تامین ۲۵ هزار مترمکعب آب شرب در شبانه‌روز با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

این تصفیه‌خانه در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع به منظور تامین آب پایدار و باکیفیت و تنوع بخشیدن به منابع تامین آب شهرستان شوشتر طراحی و اجرا شده است.

اسکله آبگیر، دو واحد پیش ته‌نشینی، دو واحد زلال ساز، یک واحد دفع لجن، حوضچه مقسم، اختلاط سریع و فیلتر‌های تحت فشار از اجزای اصلی این تصفیه‌خانه است.

رئیسی همچنین پروژه تامین آب، توسعه شبکه، ایستگاه پمپاژ بنه‌باشت و عملیات احداث خط انتقال برق به طول ۱۱ کیلومتر با هدف اصلاح خط برق بنه‌باشت و افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ آبیاری جهت شبکه آبیاری مدرن اراضی کشاورزی منطقه را افتتاح کرد.

همچنین با حضور رئیس جمهور طرح تامین و انتقال آب به ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دشت لالی که موجب افزایش عملکرد و رونق محصولات کشت محصولات کشاورزی و‌اشتغال پایدار در منطقه می‌شود، مورد بهره برداری قرار گرفت.

در این مراسم تصفیه‌خانه آب شرب شیبان نیز به منظور ارتقای کمیت و کیفیت تامین آب شرب مردم منطقه شیبان با دستور رئیسی افتتاح شد.

افتتاح ۳۴ طرح ملی و استانی آب و برق

‌۳۴ طرح ملی و استانی آب و برق که اغلب ظرف ۲۱ ماه قبل آغاز شده است، امروز با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد. فقط در سال قبل، ۲۲۲۲ مگاوات به ظرفیت تولید برق خوزستان اضافه شد که این حجم از افزایش در یک سال در تاریخ استان بی‌سابقه است.

امروز هم با اضافه شدن ۳ نیروگاه و ۵۳۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های خوزستان، ان‌شاءالله تابستان گرم برای مردم استان بدون خاموشی و خنک خواهد بود.

دو سال قبل دولت در حالی کارش را شروع کرد که تنش آبی بخصوص در روستا‌های خوزستان موجب اعتراض جدی مردم بود.

در این دولت به ۱۷۰۰ روستای استان آبرسانی شد. امروز هم به ۱۷۶ روستای دیگر در شادگان که دو سال پیش جزو کانون‌های تنش آبی بود.

واحد گازی نیروگاه سیکل ترکیبی دوکوهه به بهره‌برداری رسید

آیت‌الله رئیسی که در جریان دور دوم سفر‌های استانی دولت مردمی، به استان خوزستان سفر کرده است، در ادامه برنامه‌های سفر خود از بخش گازی نیروگاه سیکل ترکیبی راندمان بالای دوکوهه بهره‌برداری کرد.

این نیروگاه سیکل‌ترکیبی دارای یک واحد گازی به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت ۱۴۴ مگاواتی است که واحد گازی این نیروگاه، امروز پنجشنبه توسط رئیس‌جمهور افتتاح شد و با راه‌اندازی آن بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق مناطق جنوبی و مرکزی کشور تامین می‌شود.

واحد بخار این نیروگاه نیز پس از بهره‌برداری واحد گازی در دستور کار و احداث قرار خواهد گرفت.

حجم سرمایه‌گذاری این دو واحد نیروگاهی کلاس F نزدیک به ۲۳۷ میلیون یورو با هدایت شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی بوده و حجم سرمایه‌گذاری واحد گازی این نیروگاه نیز ۱۴۲ میلیون یورو برآورد شده است.

در دوران ساخت این واحد گازی ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و یک‌هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به کار خواهند بود. همچنین میزان اشتغال‌زایی این واحد در دوران بهره‌برداری از آن نیز به ۱۰۰ نفر خواهد رسید.

از جمله اهداف ساخت این نیروگاه می‌توان به تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور، بهبود پایداری شبکه برق در مناطق جنوبی و مرکزی کشور، افزایش متوسط راندمان نیروگاه‌های حرارتی، صرفه‌جویی سوخت مصرفی به ازای هر کیلووات ساعت انرژی تولیدی، انتقال دانش فنی و داخلی‌سازی تجهیزات نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی با راندمان بالا اشاره کرد.

راندمان کلی این نیروگاه ۵۸ درصد بوده و ویژگی و امتیاز طرح این نیروگاه سیکل ترکیبی کلاس F علاوه بر بومی‌سازی و مزیت داخلی‌سازی، افزایش پایداری شبکه سراسری و عمر مفید طولانی نیروگاه است.

نیروگاه‌های کلاس F نسل جدید و پیشرو در تولید نیروی برق حرارتی در دنیا هستند که راندمان ۵۸ الی ۶۰ درصدی دارند. این نیروگاه‌ها از جمله آخرین نسل واحد‌های تولید برق در دنیا هستند که آن را به صورت تجاری انجام می‌دهند.

نیروگاه کلاس F به لحاظ مصرف آب از دسته نیروگاه‌های کم مصرف هستند به طوری که برای یک نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی مانند نیروگاه دوکوهه اندیمشک، حداکثر هشت لیتر آب بر ثانیه مصرف دارند.

همچنین با حضور رئیس جمهور ۲۶ پروژه انتقال و پست توزیع برق در استان خوزستان افتتاح شد. این پروژه‌ها شامل ۲۳۸۹ مگاولت آمپر پست انتقال برق، ۱۲۸ کیلومتر مدار خطوط انتقال برق، ۲۵ مگاوات نیروگاه DG و ۴,۸ مگاوات بانک خازنی است که با سرمایه‌گذاری حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان اجرا و به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند.

بهبود سطح ولتاژ و قابلیت مانور شبکه انتقال برق خوزستان، تعدیل بار شبکه، تامین برق پروژه‌های صنعتی در کنار افزایش پایداری شبکه برق استان از جمله اهداف اجرای این پروژه‌هاست.

همچنین با دستور دکتر رئیسی، پست برق بهبهان به عنوان پروژه‌ای که برق مورد نیاز کارخانه NGL۹۰۰ شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب را تامین خواهد کرد، به بهره‌برداری رسید. این پست برق با سرمایه‌گذاری ۲۵۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

رئیسی همچنین در سخنانی در آیین افتتاح این پروژه با تاکید بر اهمیت تثبیت و پایداری تامین برق صنایع از مسئولان خواست با توجه به سال رشد تولید بر تحقق این مهم با هدف جلوگیری از قطعی برق واحد‌های صنعتی همت بگمارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->